organized by rosanne

Over mij

Mijn naam is Rosanne Schouten en als gediplomeerd Professional Organizer, help ik jou bij het creëren van meer rust, ruimte en overzicht in je huis en in je hoofd.

Samen met mijn gezin woon ik in Heemskerk. Ongemerkt ben ik altijd bezig met opruimen en structureren. Of het nu gaat om spullen, administratie, foto’s of mijn mailbox. Ik houd van geordende kledingkasten, keukenkastjes en ik vind het heerlijk om structuur in chaos te brengen. Nog leuker vind ik het om anderen hierbij te helpen. ‘Je Huis op Orde’ is dan ook mijn favoriete televisieprogramma. Het geeft me ontzettend veel voldoening om mensen weer een stukje balans en rust te geven in hun drukke leven, op welke manier dan ook.

Als lid van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professioneel Organizers (NBPO) ben ik trots om deel uit te maken van een netwerk van experts op dit gebied. Mijn passie ligt in het helpen van mensen om hun leven te vereenvoudigen en hun omgeving te organiseren, zodat ze meer tijd en energie kunnen besteden aan wat echt belangrijk is.